Maskinfabrikken TROFA - Kærvej 2 - 8700 Horsens - Tlf: 75 65 62 87 - www.trofa.dk
 

SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!                                                              SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!                                                              SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!                                                              SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!


Fræser til minigraver

Fræseren passer på alle minigravere!

Denne kraftige fræser er bygget til proffesionel brug. Maskinen har en stor kapacitet og afleverer et perfekt fræseresultat med en jævn og gennemarbejdet jordoverflade.

Maskinen er god til alt jordbearbejdning og er perfekt til at lave det afsluttende arbejde efter større graveprojekter mv.

Er også særdeles velegnet til græsbekæmpelse, forberedelse af plantebed og også god til oplægning af græsplæner mv.


 


Tal på fræser til minigraver
Klik på billederne for at forstørre dem

Fræsebredde: 55 cm

Fræsedybde: ca. 10-15cm

Maskinen leveres uden løftebeslag men der følger en plade med maskinen hvorpå man kan svejse sit løftebeslag, og dette kan så boltes på maskinen. Hullerne i pladen er lavet og der medfølger bolte til montering. Se nedenstående billede.

Pris: 12500 kr + MOMS

HUSK! Alle maskiner fra TROFA er færdigmonteret! Der er påfyldt olie på gearkasser, maskinerne er opsmurte og afprøvede. Vi kalder det "køreklar"

"HUSK" Alle maskiner er monteret op fra bunden på fabrikken i Egebjerg ved Horsens. Dette betyder at alle sliddele - remme, slagler, knive, lejer mv. - er standarddele, som kan fås i enhver maskinhandel, men vi sender selvfølgelig også med danske fragtmænd fra dag til dag !

Alle dele kan bestilles pr tlf. 75 65 62 87 eller på vores webshop

trofashop.dk


 

                 .  

Brakpudser Fræser 180 ATV klipper Stennedlægningsf.