Maskinfabrikken TROFA - Kærvej 2 - 8700 Horsens - Tlf: 75 65 62 87 - www.trofa.dk
 

SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!                                                              SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!                                                              SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!                                                              SE TEKST OG VIDEO I BUNDEN!


Hækkeklipper/ grenklipper til minigraver

Klipperen passer på alle minigravere!

Denne kraftige hækkeklipper/ grenklipper er bygget specielt til brug på minigraver. Ved brug af klipperen klipper man fra neden af og op (se billeder). På denne klippemåde skal man ikke køre fremad samtidig med at man klipper. Selve mingraveren holder stille og man bevæger så klippearmen opad i en blød bue. Dette bevirker, at man kun skal koncentrere sig om at løfte armen op og ned, hvilket gør hækkeklipning til en nem og enkel opgave.

Klippevinkel på klippearmen indstilles manuelt. Klippearmen kan ligges i vandret så man også kan klippe toppen af hækken.

Maskinen kan manuelt flyttes sidevejs, så man opnår den optimale afstand til hækken.

Hækkeklipperen fås også til minilæsser / frontlæsser. Klik her!

 


Tal på hækkeklipper/ grenklipper til minigraver
Klik på billederne for at forstørre dem

Længde på klippearm: 140 cm

Klipper grene op til 45 mm.

Maskinen leveres uden løftebeslag.

Dit valgte løftebeslag påsvejses det firkantrør hvor klippearmen går ind i. Se nedenstående billede.

Pris: 13500 kr + MOMS

 

HUSK! Alle maskiner fra TROFA er færdigmonteret! Der er påfyldt olie på gearkasser, maskinerne er opsmurte og afprøvede. Vi kalder det "køreklar"

"HUSK" Alle maskiner er monteret op fra bunden på fabrikken i Egebjerg ved Horsens. Dette betyder at alle sliddele - remme, slagler, knive, lejer mv. - er standarddele, som kan fås i enhver maskinhandel, men vi sender selvfølgelig også med danske fragtmænd fra dag til dag !

Alle dele kan bestilles pr tlf. 75 65 62 87 eller på vores webshop

trofashop.dk

 


 

                 .  

Brakpudser Fræser 180 ATV klipper Stennedlægningsf.